Hiddink sa opp jobben i Anzji - kan bli Barcelona-trener

Trakk seg fra jobben med umiddelbar virkning.

 TIL BARCA?  Guus Hiddink har sagt opp jobben i russiske Anzji Makhatsjkala, og skal nå være kandidat til å overta den ledige jobben i Barcelona. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB Scanpix
TIL BARCA? Guus Hiddink har sagt opp jobben i russiske Anzji Makhatsjkala, og skal nå være kandidat til å overta den ledige jobben i Barcelona. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Guus Hiddink har trukket seg fra jobben som trener i den russiske klubben Anzji Makhatsjkala med umiddelbar virkning.

Og det legger ikke demper på ryktene om at han er en kandidat til å ta over den ledige jobben som Barcelona-trener, melder Sky Sport.

Hiddink skrev under en ny ett-års kontrakt med den russiske klubben så sent som forrige måned, og det er nå Manchester Uniteds tidligere førstelagstrener, Rene Meulensteen, som overtar jobben hans.

Barcelona har meldt at de ønsker å kunne presentere en ny trener allerede denne uken. Fredag kom sjokkbeskjeden om at Tito Vilanova må trekke seg som trener etter at kreften har kommet tilbake.

Nederlanske Hiddink har tidligere ledet blant andre Chelsea og Real Madrid, og står nå høyt i kurs om å overta Barcelona. Det kommer bare dagen etter at spanske medier meldte at argentinske Gerardo Martino skal i samtaler med Barca-ledelsen.