Hiddink til Russland

Forlater PSV etter sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

PSV Eindhoven-trener Guus Hiddink offentliggjorde mandag kveld at han skal trene det russiske landslaget i fotball etter sommerens VM. Han skriver snart under på en fireårsavtale med russerne.

Han forlater PSV etter sesongen og håpet er at den genierklærte treneren skal føre Russland til VM i Sør-Afrika i 2010. Dermed satte han også en stopper for spekulasjonene om han kom til å overta jobben til svenske Sven-Göran Eriksson som engelsk landslagstrener.

59-åringen Hiddink, som i sommer skal lede Australia i fotball-VM i Tyskland, sa i det nederlandske TV-programmet «Holland sport» at hans neste jobb blir å være landslagstrener for Russland.

– Jeg har alt vært i Russland og sett på forholdene. Jeg vet alt at det blir artig å jobbe der. Vi jobber med de siste detaljene i kontrakten nå. Når de detaljene er unnagjort, vil jeg skrive under. Det kan skje om noen uker eller om noen dager, sier Hiddink, som ledet Nederland til semifinalen i VM i 1998 og Sør-Korea til semifinalen på hjemmebane i VM i 2002. Da ble han genierklært.

– Russland har en del unge spillere med en stor framtid, mener nederlenderen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer