- Hiddink topper United-lista

Drøfter sir Alex-erstatter.

(Dagbladet.no): Alex Fergusons jobb som Manchester United-manager er i fare etter Champions League-flausen mot Benfica onsdag.

I dag skriver The Sun at PSV- og Australia-trener Guus Hiddink topper klubbens ønskeliste dersom Ferguson får fyken.

Avisa hevder den nederlanske suksesstreneren allerede har vært diskutert på Old Trafford. Og til sommeren er han fri på markedet.

Andre navn som nevnes i engelske aviser i dag: Martin O\'Neil (tidligere Celtic-sjef), Fabio Capello (Juventus-trener), Steve McLaren (tidligere Ferguson-assisten og Middlesbrough-trener), Ottmar Hitzfeld (tidligere Bayern-sjef) og Sven-Göran Eriksson (England-landslagssjef).

Må sikre gull

Daily Mirror og Daily Mail hevder i dag at Ferguson ennå har litt tid på å redde jobben. Men dersom ligagullet ikke leveres til våren er han ferdig.

United-eier Malcolm Glazer gjorde ingenting for å dempe spekulasjonene med uttalelser via en familietalsmann i går.

For selv om Glazer-gjengen påpeker at de ikke er sjokkert over exiten fra Europas mest lukrative turnering, sier de ikke et ord om den skotske managerens framtid.

HISTORISKE HIDDINK: Her feirer Guus Hiddink at Australia er klare for VM-sluttspillet for første gang. Nederlenderen ledet landslaget ved siden av jobben som PSV-trener. Foto: Scanpix
HISTORISKE HIDDINK: Her feirer Guus Hiddink at Australia er klare for VM-sluttspillet for første gang. Nederlenderen ledet landslaget ved siden av jobben som PSV-trener. Foto: Scanpix Vis mer

For det bryter med Glazers politikk å uttale seg om personalet i media.

- Vi så hele tida muligheten for at United kunne tape, det var ikke noe sjokk. Det får ingen påvirkning på vårt eierskap i lang tid framover, sier talsmannen til The Guardian.

Kjøpestopp?

United-eierne sier heller ingenting om fiaskoen i Europa får innvirkning på Fergusons pengesekk til overgangsvinduet i januar.

Etter Benfica-tapet sa sir Alex at han vil kjøpe et par spillere.

- Showet må gå videre. Vi ser fram til søndagens kamp mot Everton, og håper vi kan klare å slåss for ligagullet, sier talsmannen.

• Din kommentar: Hvem synes du bør bli den neste manageren i United?

MÅ TA CHELSEA? Britiske aviser hevder Alex Ferguson må ta igjen Chelsea og kapre ligagullet for å unngå sparken.