EGEN KLASSE: Gonzalo Higuain slo scoringsrekorden til Gunnar Nordahl fra 1950 da han nettet for 36. gang i går. Sistnevnte scoret 35 mål for sitt AC Milan i løpet av en sesong.
Foto: AFP PHOTO / CARLO HERMANN / NTB Scanpix
EGEN KLASSE: Gonzalo Higuain slo scoringsrekorden til Gunnar Nordahl fra 1950 da han nettet for 36. gang i går. Sistnevnte scoret 35 mål for sitt AC Milan i løpet av en sesong. Foto: AFP PHOTO / CARLO HERMANN / NTB ScanpixVis mer

Higuain hyllet med sang som ikke har blitt sunget siden Maradonas tid

Men argentineren er unnvikende på spørsmål om han er i Napoli neste sesong.

Gonzalo Higuaín har hatt en eventyrlig sesong i Napoli, men er unnvikende på spørsmål om han er i klubben neste sesong.

Argentineren scoret hat trick da Napoli vant 4-0 over Frosinone lørdag og har nå 36 ligamål på 35 kamper. Det betyr at han har slått scoringsrekorden til Gunnar Nordahl fra 1950. Han scoret 35 mål for sitt AC Milan i løpet av en sesong.

Slettet gammel målrekord Higuains spille denne sesongen har fått Napoli-fansen til å mimre om da Diego Maradona hjalp laget til å vinne tittelen i 1987 og 1990. Seieren over Frosinone gjør at Napoli er klare for gruppespillet i neste sesongs mesterliga, men da Higuain ble spurt om han vil bli værende i klubben neste sesong, svarte han avvikende.

- Vi ønsker å tenke på den ekstraordinære sesongen vi akkurat har vært gjennom. Hele laget og byen fortjener å nyte det, sa Higuain.

Etter å ha gått til Napoli fra Real Madrid på en femårskontrakt i 2013, har Higuains karriere skutt fart til tross for at det virkelige storspillet har kommet denne sesongen under ledelse av Maurizio Sarri.

- Jeg ønsker å takke Maurizio Sarri. Han har hjulpet meg så mye. Han har alltid fortalt meg hva jeg må gjøre for å forbedre meg og jeg har alltid lyttet, fortalte spissen.

Favoritt hos fansen Fansen viste sin takknemlighet mot Frosinone ved å synge en sang som vanligvis er reservert for Maradona.

- «Oh mamma, mamma, mamma ... Jeg har sett Higuain». Rapporter i Italia sier at denne sangen ikke har blitt sunget på stadion siden Maradonas tid i klubben. Higuain har forstått hvor mye han er elsket.

- Denne sesongen har jeg følt kjærligheten. Jeg føler meg mer elsket her enn i noen annen klubb jeg har vært, la spissen til.

En retur til mesterligaen bør være nok for Higuain, men dersom han bestemmer seg for å forlate Napoli i sommeren, vil fansens kjærlighet gå over i sinne.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.