Higuaín langer ut mot Ronaldo: - Et overvurdert ego som må høre at han er best

Forlot Real Madrid på grunn av portugiseren.

ISFRONT: Gonzalo Higuaín og Cristiano Ronaldo var aldri gode venner da de spilte sammen i Real Madrid. Foto: AP Photo/Kathy Willens
ISFRONT: Gonzalo Higuaín og Cristiano Ronaldo var aldri gode venner da de spilte sammen i Real Madrid. Foto: AP Photo/Kathy WillensVis mer

(Dagbladet): Gonzalo Higuaín bøttet inn over 100 mål som Real Madrid-spiss fra 2007 til 2013, men forlot klubben med flere uvenner enn venner da han gikk til italienske Napoli.

Argentinerens avskjed med den spanske storklubben var alt annet enn rosenrød, og forholdet til flere av de daværende lagkompisene var anspent.

Blant annet var Higuaín, som er født i Frankrike, ingen stor fan av Real Madrids største stjerne, Cristano Ronaldo. Nå letter 27-åringen på sløret og går hardt ut mot portugiseren som av mange anses som verdens beste fotballspiller.

Kritiserer Ronaldos ego Den oppfatningen deler ikke hans tidligere lagkamerat.

- Ronaldo tror han er best, men han er overvurdert i mine øyne, sier Higuaín til det spanske sportsmagasinet Don Balón.

- Egoet hans er enormt. Hvis du ikke sier at han er best, får du ikke være vennen hans, forteller 27-åringen.

Higuaín avslører nå at han forlot Real Madrid på grunn av den portugisiske angrepsstjernen.

- Jeg ble lei av å alltid måtte spille til Ronaldo. Han ble sint hvis jeg ikke spilte ballen til ham. Jeg forlot Real Madrid for å slippe å spille med Ronaldo, forteller argentineren.

Liker Messi bedre Han har mye mer sansen for sin landsmann Lionel Messi, som er Ronaldos største rival i kampen om å være best i verden.

- Jeg har delt garderobe med Messi, og han er den rake motsetningen til Ronaldo, mener Napoli-spissen.

Han har scoret 40 mål på 75 kamper i Napoli. I Real Madrid ble det 107 nettkjenninger på 190 kamper, mens han har 25 scoringer på 52 landskamper for Argentina. I moderklubben River Plate var scoringssnittet omtrent det samme.

Selv om scoringsraten omtrent er ganske lik i alle klubbene, føler Higuaín seg mye mer komfortabel når han slipper å hele tiden fokusere på Ronaldo i angrepsspillet.

- Noen gang er det best om jeg skyter selv, minner argentineren om.