Hilde disket - møter Morgenstern

- Det blir moro, sier han om duellen med verdens beste skihopper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OBERSTDORF (Dagbladet.no): Under dagens kvalifisering i Oberstdorf, Tyskland, valgte Tom Hilde (20) å gamble ved prøve ut en ny hoppdress.

Først da det største norske hoppuke-håpet måtte i materiellkontroll, viste det seg at dressen var litt for stor. Dermed ble han disket og plassert som sistemann. - Jeg visste at jeg tok en sjanse, for vi hadde ikke nok tid til å få dressen sydd inn. Men i dag var det viktigste å få testet den ut, sier Hilde til Dagbladet.no.

Må ut mot Morgenstern

Diskingen gjorde i og for seg ikke all verdens skade, ettersom han var forhåndskvalifisert. Men konsekvenser får diskingen uansett: 

Hilde møter i morgen Thomas Morgenstern, verdens soleklart beste skihopper - i dag og denne sesongen - til duell. I dag hoppet østerrikeren 136 meter, 13 meter lenger enn Hilde.

- Hva tenker du om at du nå må ut mot Morgenstern i morgen?

-  Kan slå Morgenstern

- Det er ikke surt i det hele tatt. Det blir moro å møte Morgenstern - en skikkelig utfordring. Hopper jeg opp mot mitt beste, har jeg mulighet til å vinne duellen, svarer Asker-gutten optimistisk til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer