FALT STYGT: Tom Hilde var uheldig, og gikk i bakken under gårsdagens hopprenn i Tyskland. Foto: Thomas Rasmus SKaug / Dagbladet
FALT STYGT: Tom Hilde var uheldig, og gikk i bakken under gårsdagens hopprenn i Tyskland. Foto: Thomas Rasmus SKaug / DagbladetVis mer

Hilde feirer nyttårsaften med gutta

Skrives ut fra sykehuset i ettermiddag.

GARMISCH / OSLO (Dagbladet): Tom Hilde skrives ut fra sykehuset i ettermiddag, og reiser til Garmisch der han skal feire nyttår med de andre hoppgutta.

Han var kraftig forslått etter gårsdagens stygge fall, og det ble konstatert brudd i en ryggvirvel. Det var likevel en positiv Tom Hilde som møtte pressen på sykesenga i går, og smilende viste han tommelen opp til Dagbladets fotograf fra sykesenga.

Bjørn Einar Romøren er glad det går bra med 24-åringen, og håper han vil komme sterkere tilbake.

- Vi har hørt at det etter forholdene går bra med ham. Vi samlet troppene en liten runde i går kveld og gikk gjennom det som hadde skjedd. Det var bra, for det går alltid mye rykter rundt en sånn situasjon, sier Romøren til Dagbladet.

- Sånn som han vanligvis ser på livet tror jeg han vil komme ganske greit gjennom denne situasjonen. Det er bra, for vi er inne i en god steam hele gjengen.

- Hvordan er det å komme tilbake etter et slikt fall?

- Selv har jeg ikke brukket så mange ryggvirvler, sier Romøren og smiler, før han så fortsetter:

- Men jeg har hatt litt problemer med ryggen inne i mellom. Den største faren er at han mister feelingen. Men vi får håpe at dette til slutt blir til noe bedre enn noe verre, og at han kommer tilbake sterkere.