Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hillesund ute av svømme-VM

Maj Hillesund klarte ikke å ta seg videre fra forsøket på 50 meter butterfly. Hun svømte på 28,02 sekunder og endte på 20. plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg var klart i hodet, men ikke i kroppen, sa hun til NTB etter VM-innsatsen på spesialdistansen.

Hun har slitt med mageproblemer siden hun kom til VM-byen, men både hun selv og lagledelsen håpet hun var restituert til starten fredag. Det var hun altså ikke.

Nå reiser sykepleierstudenten fra Mandal hjem for å finne ut av de problemene som delvis ødela VM for henne.

- Jeg kommer også til å satse på å bli enda flinkere til å trene riktig og mye, sa hun etter at VM-innsatsen definitivt var over for hennes del.

- Målet mitt må bli å sette søkelyset på å trene mye, men ikke så mye at jeg hele tiden møter veggen, sa hun. Samtidig er det klart at hun høyst sannsynlig kommer til å trekke seg fra lørdagens øvelser 50 meter bryst og fri, som hun også var påmeldt til.

Petter Sjødal fra Kongsberg forbedret persen sin på 100 meter butterfly fredag. Han svømte inn til 55,27. Det var en forbedring av persen med nesten sju tideler, men holdt bare til 41. plass i forsøket. Dersom han skulle kommet videre til semifinalen måtte han svømt 1,8 sekund raskere.

NTB