Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hilário på vei til Chelsea

Se opp for tabloide keeper-ordspill.

(Dagbladet.no): La oss gjette at jubelen står i taket på desken hos de engelske tabloid-avisene i dag.

Det meldes nemlig fra Portugal at keeperen Hilário er på vei fra Nacional til Chelsa på en bosmanovergang.

For de som ikke er så sterke i engelsk: Det engelske ordet «hilarious» betyr latterlig eller hysterisk morsomt. Dermed skulle det være duket for friske ordspill når Hilario gjør sin første brøler i Chelsea-buret.

Om han da i det hele tatt slipper til. Klubben har allerede mannen de fleste mener er verdens beste keeper, tsjekkiske Petr Cech i mål.

Og da Cech tidligere i vår ble spurt hvem han mener er Premier Leagues beste keeper utenom ham selv, svarte han Carlo Cudicini. Italieneren er andrekeeper i Chelsea, men har stort sett bare spilt i FA-cupen denne sesongen.

Hilário, som spilte under Chelsea-manager Jose Mourinho i Porto, uttrykker likevel begeistring omkring muligheten for en overgang til London.

- Jeg kan nesten ikke tro det. Men det er fortsatt ikke bekreftet, ellers kunne jeg fortalt om det. Jeg har ikke ord til å forklare hvilken glede det ville være å arbeide med mister Mourinho igjen, sier keeperen til portugisiske O Jogo.

IKKE SÅ LATTERLIG: Nacional-keeper Hilário - eller Henrique Hilário M. Alves Sampaio som han egentlig heter - plukker sikkert ned en ball foran Nuno Gomes. Foto: Reuters/Scanpix
IKKE SÅ LATTERLIG: Nacional-keeper Hilário - eller Henrique Hilário M. Alves Sampaio som han egentlig heter - plukker sikkert ned en ball foran Nuno Gomes. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling