Himmelsk Shampo-pasning avgjorde

ANAHEIM (Dagbladet.no): Anaheim-Columbus 2-3. Espen Knutsen har endelig funnet en rekkekamerat med scoringsteft. I natt avgjorde Shampo og Ray Whitney kampen mot Anaheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Shampos framspill til 3-0-scoringa holdt nemlig høy klasse. Espen får pucken i trengt posisjon og lurer en Anaheim-spiller med en 360 graders vending. Så legger han en genial pasning mellom Ducks-forsvarerne, som sender Whitney helt alene med keeper. Og han gjør ingen feil.

- Jeg så ham komme i dødvinkelen. Det var en fin scoring, sier en sliten og pizzaspisende Espen til Dagbladet.no da vi treffer ham i garderoben.

Kjemi

Og siden Geoff Sanderson er ute med skade til mars, blir trolig Knutsen-Whitney-kombinasjonen en gjenganger denne vinteren.

- Ja. Sanderson kan vi ikke regne med. Og jeg skal ikke klage over å spille med Whitney. Han er bra og skaper mye, sier Espen.

- Og kjemien dere mellom?

- Samspillet blir bedre og bedre. Han er en lur spiller med et lurt skudd. Han er ikke like mye med defensivt, men det får jeg ta meg av, fortsetter nordmannen.

Poengtopper

Trener Dave K ing er enig med Espen.

- Espo har en vanskelig sesong offensivt. Mye av grunnen er at Sanderson har vært skadd i hele år. Nå må han bevise at han kan spille med andre, og det er en utfordring, sier King til Dagbladet.no.

- Og det er Whitney?

- Ja. Det er mannen som vi tror skal hjelpe Espo. Han er en målscorer. Og det er en god kombinasjon, sier King.

Så langt denne sesongen topper Whitney og Espen poenglista i Columbus med henholdsvis 18 og 17 poeng.

Mot gamleklubben Anaheim spilte Columbus en veldig god kamp i 30 minutter. Men på stillinga 3-0 tok Anaheim fullstendig over i en folketom Arrowhead Pond.

Ti poeng

Anført av Paul Kariya reduserte Ducks til 2-3, men til tross for et enormt press ble det ingen utlikning. Det siste kvarteret av kampen hadde ikke Columbus et eneste skudd på mål.

- Vi trengte denne seieren. Og Anaheim har jo blitt favorittstedet vårt, ler Shampo, som ikke har noe i mot å slå akkurat Ducks.

Espen har nå ti poeng på seks kamper mot Anaheim. Som garantert angrer på at de slapp nummer 21.

I dag venter Los Angeles Kings på Columbus.

Nattas Shampo-tall: 1 assist, 18,10 minutter spilletid, +1 i +/-.

Tyler Wright, Mattias Timander og Whitney scoret Columbus' mål.

Columbus og Anaheim har nå like mange poeng (24).

<B>AVGJORDE:</B> Espen «Shampo» Knutsen sendte pasningen som sikret Columbus seieren i natt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer