Hinderløypa

Thierry Henry og Arsenal har fått beskjed om å bare fokusere på kveldens oppgjør mot Chelsea. Det første hinderet av åtte i det som kan bli en fantastisk sesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Men Arsenal-manager Arsene Wenger er som vanlig nøktern.

- For øyeblikket har vi ikke vunnet noe. Vi er bare i kvartfinalen, og Chelsea er første hinder, sier han.

Hele Storbritannia forbereder seg til kveldens første kvartfinaleoppgjør mellom Chelsea og Arsenal på Stamford Bridge.

- Det er viktig å spille fritt i hver kamp, og ikke ta noe på forskudd. Vi må gjøre vårt beste i kveld, sier Arsene Wenger foran kampen.

Hektisk program

I løpet av noen hektiske uker skal Arsenal møte rivalene Chelsea og Manchester United to ganger. Går de seirende ut av disse duellene, kan rekordlaget pryde pokalrommet med mye sølvtøy etter sesongen. Det vil ikke Arsene Wenger fokusere for mye på.

- Akkurat nå vil alle at vi skal løfte blikket å se flere uker fram i tid, men det nytter ikke. Den eneste måten å komme videre på er å fokusere på den neste utfordringen, sier Wenger.

Arsenal har hatt godt tak på Chelsea de siste årene, og har møtt rivalen 16 ganger på rad uten å tape. Det har gitt mediene grunn til å spekulere på en semifinale mellom Real Madrid og Arsenal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer