Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eden Hazard vil vekk fra Chelsea

Hinter om Chelsea-exit: - På tide å gjøre noe annet

Stjernespilleren kan bli Cristiano Ronaldos erstatter.

VIL BORT: Eden Hazard kan være på vei bort fra Chelsea. Foto: REUTERS/Toru Hanai
VIL BORT: Eden Hazard kan være på vei bort fra Chelsea. Foto: REUTERS/Toru Hanai Vis mer

Eden Hazard har vært blant VMs aller beste spillere, og kronet sommerens mesterskap med en scoring i bronsefinalen mot England lørdag ettermiddag.

Totalt har belgieren levert tre mål og fire målgivende pasninger i Russland, og økt en allerede gigantisk markedsverdi.

For det er ingen tvil om at driblefanten er attraktiv på overgangsmarkedet, og etter kampen mot England hintet stjernespilleren om at han muligens vil bort fra Chelsea.

- Etter seks fantastiske år i Chelsea er det kanskje på tide å gjøre noe annet. Spesielt etter dette verdensmesterskapet. Jeg kan si om jeg har lyst til å bli eller dra, men det er Chelsea til slutt bestemmer om de vil la meg gå. Du vet hva som er min foretrukne destinasjon, sa Hazard ifølge den belgiske journalisten Kristoff Terreur.

Ronaldo-erstatter

Etter at Cristiano Ronaldo forlot Real Madrid til fordel for Juventus har ryktene om mulige erstattere florert.

Frankrikes tenåringssensasjon Kylian Mbappe har blitt nevnt som et alternativ. Neymar jr. er en annen mange har ment kan fylle Ronaldos gigantiske sko. På en liste med en håndfull navn har også Hazard stadig dukket opp, og Chelsea-spilleren blir sett på som et mer realistisk alternativ enn Mbappe, Neymar, Mohamed Salah og co.

Chelsea har vært gjennom en kaotisk sommer, før ting endelig har begynt å falle på plass de siste dagene. Fredag sparket de Antonio Conte, og allerede lørdag var Maurizio Sarri på plass som hans erstatter. Den tidligere Napoli-manageren tar med seg midtbanespilleren Jorginho til London.

Den nye satsingen i Chelsea virker imidlertid ikke å friste Hazard, som kan være på vei ut dørene på Stamford Bridge om han får viljen sin.

Snakket med Laudrup

Danske Brian Laudrup sier at han snakket med Hazard for noen dager siden, og at meldingen fra spilleren var klar.

- Vi snakket for et par dager siden, og han forbereder en overgang til Real Madrid. De vil passe både han og Real godt, sa Laudrup til Sportske Novosti ifølge Goal.com.

Om Real skal klare å lokke Chelsea til å selge må det trolig gigantiske summer på bordet. Ifølge ESPN kan Hazards overgangssum bikke 1,5 milliarder kroner.