Hinter om exit etter sjokkuttalelse

Dette er fotballryktene.

HINTER OM EXIT: PSG-stjerne Kylian Mbappé (t.h.) kan være på vei bort fra den franske storklubben. Foto: FRANCK FIFE / AFP / NTB Scanpix
HINTER OM EXIT: PSG-stjerne Kylian Mbappé (t.h.) kan være på vei bort fra den franske storklubben. Foto: FRANCK FIFE / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Overgangsvinduet i England åpnet torsdag i forrige uke og stenger 8. august. Det gir snaut to og en halv måned med ferske overgangsrykter - også i de andre store ligaene.

Vi starter i Paris, hvor PSG-stjerne Kylian Mbappé sjokkerte mange med uttalelser han kom med i forbindelse med at han ble kåret til årets spiller i Ligue 1.

- Denne prisen er et viktig øyeblikk for meg, et vendepunkt i min karriere... Et øyeblikk der jeg får mer ansvar, kanskje i PSG, kanskje et annet sted, sa Mbappé til BeIN Sports, gjengitt av NTB.

Seinere utdypet han det som ble sagt fra scenen i møte med journalister.

- For meg var dette øyeblikket å si noe sånt. Når jeg sier noe, har jeg tenkt gjennom det. Om det blir i PSG, er det bra. Blir det et annet sted, blir det for å få en ny utfordring, sa Mbappé.

Dermed skyter Real Madrid-ryktene nok en gang fart. Dagen derpå skrives det at den franske angriperen kan være på vei til Zinedine Zidanes Real Madrid. Mbappé skal tidligere ha ønsket seg en overgang til den spanske storklubben.

Le Parisien skriver at forholdet mellom Mbappé og PSG-manager Thomas Tuchel er «bra», men spanske Marca melder at spilleren likevel er frustrert med Tuchel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer