Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hinter om sensasjonelt comeback

Mike Tyson la opp som profesjonell bokser for 15 år siden. Nå vil han tilbake i ringen, og den ferskeste videoen vekker oppsikt.

GJØR COMEBACK: Mike Tyson har brukt karantenetiden til å komme i storform igjen. Video: Instagram / Mike Tyson Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Mike Tyson (53) er blant de mer kontroversielle idrettsutøverne verden har sett, med blant annet en velkjent episode der han biter av øret til motstanderen i ringen. Han ble også kalt for «the baddest man on the planet», altså «den slemmeste mannen på planeten», og det er ikke uten grunn.

Han har også skrevet i sin selvbiografi at han har slåss mens han har vært påvirka av narkotika, i tillegg til at han besto dopingtester ved hjelp av falsk penis.

Ingen skolegutt, med andre ord.

I en fersk video på hans egen Instagram viser Tyson at han fortsatt har hurtige og harde slag inne. Eksbokseren gyver løs på en trener som fungerer som en levende boksesekk.

- Fortsatt fryktinngytende

Videoen kommer i lys av at han har hintet om et sensasjonelt comeback i ringen. Joe Rogan, som blant annet har kommentert UFC, er i hvert fall i ekstase etter å ha sett videoen.

- Ikke gjør meg spent på dette! Mike Tyson er klar for 12 runder akkurat nå, skriver Rogan på Twitter.

- Herregud! «Iron Mike» har det fortsatt i seg i en alder av 53. Han er fortsatt fryktinngytende, skriver journalist Chisanga Malata på sin Twitter-konto.

Det var i en livesending på Instagram der Tyson hintet til et comeback. Det var i en samtale med den amerikanske rapperen T.I. Der avslører han at han har vært i hardtrening ei stund, og at han er virkelig giret på å gå inn i ringen igjen.

- Jeg har trent og jeg har prøvd å komme tilbake i ringen. Jeg tror jeg kommer til å delta på noen boksestevner og komme i form, sa Tyson på Instagram ifølge flere medier.

På spørsmål om hva slags stevner dette vil være, svarer stjerna dette:

- Noen veldedighetsstevner, tjene litt penger, hjelpe noen hjemløse og narkotikaavhengige jævler som meg, sier han.

Brøt sammen

Til tross for at Tyson har gitt seg som bokser for lenge siden, er han stadig å se i intervjusituasjoner.

Det er ikke så altfor lenge siden at han brøt sammen i et intervju om hans fortid. I et intervju i podkasten hans, «Hotboxin'», åpnet han opp om hvorfor han var så fryktet.

- Jeg vil ikke at den personen skal komme fram, fordi om han gjør det, så følger helvete etter ham. Det er ikke morsomt. Jeg vil ikke få det til å høres kult ut, som «jeg er en tøff type». For det er bare dumt. Jeg hater den fyren og jeg er redd for ham, sa Tyson og siktet til seg selv.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!