OVERMANN: Marcel Hirscher vant igjen, mens Henrik Kristoffersen ble nr. 3 i slalåmrennet i Adelboden. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
OVERMANN: Marcel Hirscher vant igjen, mens Henrik Kristoffersen ble nr. 3 i slalåmrennet i Adelboden. Foto: REUTERS/Stefan WermuthVis mer

Slalåm i Adelboden

Hirscher fortsetter å plage Kristoffersen

Marcel Hirscher innhentet forspranget, kjørte seg opp og vant igjen. Henrik Kristoffersen jublet ikke for 3. plassen.

Henrik Kristoffersen lå på 2. plass etter den første slalåmomgangen i Adelboden, fem hundredeler foran verdensener Marcel Hirscher og 34 hundredeler bak leder Marco Schwarz.

I finaleomgangen satte Hirscher standarden med en ny fabelaktig prestasjon og tok ledelsen med 0,50 sekunder før Kristoffersen skulle i aksjon.

Det norske alpinesset mistet ledelsen til Hirscher i finaleomgangen i går. I dag tapte Kristoffersen forspranget til østerrikeren allerede ved første passering, hvor 24-åringen gjorde en feil og la igjen over halvsekundet.

Kristoffersen tapte inn til mål og falt ned til 3. plass. Nok en gang kjørte Hirscher seg opp og kapret verdenscupseieren. Kristoffersen så på sin side ikke veldig fornøyd ut med sin 3. plass.

- Jeg er fornøyd med kjøringa generelt, men jeg gjorde to store feil hvor jeg tapte mye tid. Jeg skulle gjerne ha slått Hirscher i dag. Jeg hadde høyere fart enn ham i 1. omgang fram til feilen, sier alpinesset til TV 2.

Kritikk

Umulige Hirscher fortsetter å plage Lørenskog-gutten, som ikke har vunnet et verdenscuprenn siden han triumferte i slalåmrennet i Kitzbühel 21. januar i fjor.

Selv ikke da Kristoffersen ledet på Hirscher etter 1. omgang, var han spesielt fornøyd og ristet på hodet over en feil som gjorde at 24-åringen ikke fikk et større forsprang på østerrikeren.

Kristoffersens kroppsspråk og reaksjon fikk Hans Petter «Burre» Buraas, olympisk mester fra slalåm i Nagano i 1998, til å reagere.

- Jeg synes ikke det er lov når man leder, sa TV 2s alpinekspert.

Men perfeksjonisten i Henrik Kristoffersen er umulig å skjule.

  • Les mer om det her: