Hirscher slo knockout på konkurrentene. Haugen beste norske

Etter første omgang.

SUVEREN: Verdenscupleder Marcel Hirscher slo knockout på konkurrentene i første omgang i verdenscuprennet i storslalåm i Garmisch søndag. Foto. REUTERS/Wolfgang Rattay
SUVEREN: Verdenscupleder Marcel Hirscher slo knockout på konkurrentene i første omgang i verdenscuprennet i storslalåm i Garmisch søndag. Foto. REUTERS/Wolfgang Rattay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Verdenscupleder Marcel Hirscher slo knockout på konkurrentene i første omgang i verdenscuprennet i storslalåm i Garmisch søndag.

Han kjørte inn til 1.23,28 minutt i den utfordrende løypa og er 1,99 sekunder foran landsmannen Benjamin Raich på annenplass. Franske Alexis Pinturault, som heller ikke er noen smågutt i denne disiplinen, er 2,15 sekunder bak og er nummer tre.

For nordmennene ble det ingen suksess. Leif Kristian Haugen kjørte inn til tiendeplassen, 2,89 sekunder bak Hirscher, og var beste nordmann etter den første runden. Kjetil Jansrud på plassen bak ble slått av Hirscher i tet med nøyaktig tre sekunder.

- Jeg har ikke de største forventningene til storslalåmrennet. Det kommer av prestasjonene mine i den disiplinen tidligere i år, sa Jansrud til NTB etter den skuffende innsatsen i lørdagens utfor, der han endte på 17.-plass og misset fullstendig like før mål.

Heller ikke unggutten Henrik Kristoffersen hadde noen god første omgang i Garmisch-Partenkirchen søndag. I et løp under pari kom han inn til 1.26,58. Det holdt til 15.-plass. Han var 3,30 sekunder bak Hirscher.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.