Hirscher tror Kjetil Jansrud er uslåelig

Verdenscupvinneren de tre siste årene er på defensiven.

TRIPPELVINNER TROR HAN TAPER. Marcel Hirscher sier det blir svært vanskelig å nekte Kjetil Jansrud sammenlagtseieren i verdenscupen. Foto: EPA.
TRIPPELVINNER TROR HAN TAPER. Marcel Hirscher sier det blir svært vanskelig å nekte Kjetil Jansrud sammenlagtseieren i verdenscupen. Foto: EPA. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Marcel Hirscher har vunnet den totale verdenscupen de siste tre årene.

Men østerrikeren tror han er nesten sjanseløs mot Kjettil Jansrud denne sesongen.

 - Selvsagt forsøker jeg å vinne verdenscupen også i år, men jeg tror det kommer til å bli vanskelig, for Jansrud er tydeligvis i sitt livs form. Det gjør at jeg står overfor en formidabel oppgave. Jeg har ikke gitt opp, men innser at det blir vanskelig, sier Marcel Hirscher i et intervju med Sky Sports før tirsdagens slalåmrenn i Zagreb.

Der stiller ikke Jansrud som ligger på toppen i den totale verdenscupen når alpinistene tar fatt 2015-sesongen.

- Det kommer til å bli en voldsom kamp mot Jansrud resten av denne sesongen. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal klare å motivere meg for å slå ham. Selvsagt er alltid målet å være best når jeg står på start. Det vil alltid være et mål for meg, sier den østerrikske slalåmspesialisten.

Ikke klaff I det siste slalåmrennet i Madonna di Campiglio like før jul hadde ikke Hirscher klaff. Han endte på en skuffende sjuendeplass etter de to omgangene. Han var egentlig aldri med i seierskampen i det rennet, der Henrik Kristoffersen presterte en super finaleomgang og kjørte seg opp fra 14.- til 4.-plass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.