Hirschfeldt på vei bort fra Rosenborg

Jarstein lovet fast plass mellom stengene.

(Dagbladet.no): Rosenborgs førstekeeper de siste to sesongene Lars Hirschfeldt er sannsynligvis på vei bort fra Lerkendal. Dette skriver Adresseavisen.

- Framtida til Lars er uviss, men per i dag har vi tre keepere og reell konkurranse om plassene, sier assisterende sportsdirektør Erik Hoftun til Adresseavisen. 

Etter det Trondheims-avisen kjenner til er nyankomne Rune Jarstein nærmest lovet fast plass i førsteelleveren. Med tanke på at RBK har hentet en landslagskeeper til over 10 millioner kroner, er det neppe med en benkeplass i sikte Jarstein flytter fra Skien til Trondheim i januar.

Kontrakt ut 2008

Lars Hirschfeldt har fortsatt til gode å forlenge RBK-kontrakten som løper ut etter neste sesong. Kanadieren ville heller ikke skrive under på noen ny avtale før han dro på ferie. Han ble heller ikke blitt informert om Jarstein-kjøpet på forhånd.

- Vi har vært i dialog med Lars før han dro på ferie, og han var den gangen ikke klar for å forlenge. Når det gjelder kjøpet av Almenning Jarstein, følte vi ikke at vi kunne vente på svar fra Lars, da den muligheten dukket opp, sier Hoftun til Adresseavisen.

FERDIG I RBK?: Lars Hirschfeldt er sannsynligvis ikke innstilt på en benketilværelse i Rosenborg. Foto: Scanpix
FERDIG I RBK?: Lars Hirschfeldt er sannsynligvis ikke innstilt på en benketilværelse i Rosenborg. Foto: Scanpix Vis mer
Hirschfeldt på vei bort fra Rosenborg
<B>LOVET JOBB:</B> Med en antatt prislapp på over 10 millioner kroner reiser ikke Rune Jarstein til Trondheim for å sitte på benken.