Hissig Beckham tapte i natt

To røde etter Beckham-krangel.

David Beckham virket sliten etter noen hektiske dager. Natt til i dag spilte superikonet sin tredje kamp på seks dager.

Beckham spilte hele kampen da LA Galaxy tapte 0-3 mot lokalrivalene Chivas. Kampen gikk bare seks timer etter at Beckham hadde landet i USA. Onsdag spilte han i Englands 1-2-tap mot Tyskland på Wembley.

Mot Chivas satt ikke dødballene og en trøtt Beckham overlot en corner til lagkameraten Carlos Pavon.

Mest spenning ble det da Beckham havnet i en opphetet situasjon med Jesse Marsch.

Chivas-spilleren taklet Beckham bakfra og de to havnet i en heftig diskusjon, der Beckham måtte dras vekk fra situasjonen av lagkamerater. Men det fortsatte.

Det var ikke bare den tidligere Manchester United-spilleren som var hissig. Chivas-forsvarer Alex Zotinca ga motspilleren Kevin Harmse en springskalle. Sistnevnte svarte med å slå tilbake. Begge fikk rødt kort.

Maykel Galindo (2) og Francisco Mendoza scoret Chivas mål, i kampen som gjør at Galaxy fortsatt står med bare tre seire på 17 kamper i årets serie.

HISSIGPROPP: David Beckham har spilt tre kamper på seks dager, men har fortsatt krefter til å hisse seg opp. Her diskuterer han heftig med Chivas-spilleren Jesse Marsch. Uansett kampånd og engasjement ble det 3-0-tap for Galaxy. Foto: SCANPIX
HISSIGPROPP: David Beckham har spilt tre kamper på seks dager, men har fortsatt krefter til å hisse seg opp. Her diskuterer han heftig med Chivas-spilleren Jesse Marsch. Uansett kampånd og engasjement ble det 3-0-tap for Galaxy. Foto: SCANPIX Vis mer
Hissig Beckham tapte i natt