Premier League:

Historien bak det rørende bildet: - Det har vært en veldig vanskelig tid

Erik Pieters trøstet motstanderen.

TOK TIL TÅRENE: Erik Pieters trøstet Willian da Chelsea møtte Stoke. Brasilianeren hadde nettopp sendt Chelsea opp til 3-2, men Stoke-spilleren kjente nok til hisstorien bak tårene. Foto: NTB Scanpix/ Reuters / Eddie Keogh
TOK TIL TÅRENE: Erik Pieters trøstet Willian da Chelsea møtte Stoke. Brasilianeren hadde nettopp sendt Chelsea opp til 3-2, men Stoke-spilleren kjente nok til hisstorien bak tårene. Foto: NTB Scanpix/ Reuters / Eddie KeoghVis mer

(Dagbladet): Willian scoret to ganger da Chelsea fortsatte sin imponerende seiersrekke med 4-2 over Stoke nyttårsaften, og var overveldet av følelser på banen etterpå.

Da han satte inn 3-2 og ga Chelsea ledelsen Diego Costa til slutt økte, ble det så mye for brasilianeren at han gråt.

Bildene viser at til og med motstander Erik Pieters trøstet sin overmann i etterkant av scoringen.

Mistet moren

Willian har nemlig hatt en tøff avslutning på 2016. For bare to måneder siden mistet han moren sin, som hadde kjempet mot en hjernesvulst i over to og et halvt år.

BEVEGET: Willian. Foto: NTB Scanpix/ Reuters / Eddie Keogh
BEVEGET: Willian. Foto: NTB Scanpix/ Reuters / Eddie Keogh Vis mer

- Det har vært en veldig vanskelig tid for meg, jeg mistet mamma, og det har vært tøft følelsesmessig, sa 28-åringen nylig, ifølge Mirror.

Willian fikk fri av Chelsea for å komme seg etter påkjenningen, men fant raskt plass i Antonio Contes ellever igjen. Det har gitt enda mer kraft til italienerens allerede knallsterke maskin.

- Jeg er veldig glad på Willians vegne, han spilte en veldig god kamp både med og uten ball, scoret to mål, og det er helt fantastisk, sier Conte.

Viktig person

Willian selv er glad for at livet igjen kan handle mest om fotball.

- Det var vanskelig for meg mot Crystal Palace, spesielt etter lang tid uten 90 fulle minutter på banen. Nå må vi bare fortsette og gjøre det samme igjen og igjen: Vinne, vinne, kamp for kamp, sier brasilianeren, ifølge Mirror.

- Hun (moren) var en veldig viktig person i livet mitt, og det vil hun alltid være. Jeg ble i Brasil en uke, men etter at jeg kom tilbake har jeg sakte, men sikkert, begynt å føle meg bedre, og nå føler jeg at jeg bidrar for laget igjen. Nå må jeg bare fokusere på de rette tingene, fortsette å jobbe og jobbe hardt, sier Willian.

Chelsea står foran en ny storkamp allerede i morgen, mot Tottenham i londonderbyet på White Hart Lane.

Tre poeng der vil virkelig befeste de blås posisjon som Premier League-tittelfavoritter.