Everton slo Newcastle på Goodison Park

Historiens første robot-maskot ledet Everton ut til seier

Theo Walcott stoppet Newcastles seiersrekke.

ROBOTMASKOT: Denne roboten, med tilhørende kamera og mikrofon, sørget for at 14 år gamle Jack McLinden fikk oppleve det å være maskot i en Premier League-kamp. Foto: AFP
/ Oli Scarff
ROBOTMASKOT: Denne roboten, med tilhørende kamera og mikrofon, sørget for at 14 år gamle Jack McLinden fikk oppleve det å være maskot i en Premier League-kamp. Foto: AFP / Oli Scarff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Everton - Newcastle 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Everton-kaptein, Phil Jagielka, bar en liten hvit robot i hendene da han ledet lagene ut på Goodison Park mandag kveld.

Bak roboten var 14 år gamle Jack McLinden, som lider av en rekke helseproblemer. Han trenger oksygen 24 timer i døgnet, og kan aldri gå på kamp. Han kunne derfor ikke være til stede på stadion, men fikk oppleve gleden av å være maskot gjennom et kamera på roboten.

Kameraet viste panoramabilder fra spillertunnelen og banen, mens en mikrofon sørget for at unge Jack fikk snakket med spillerne før de skulle i aksjon mot Newcastle.

Hjemme fra senga fikk han se favorittlaget ta en etterlengtet trepoenger.

Imponerende Newcastle

Med fire strake seirer har Newcastle tatt steget ut av den mørkeste og dypeste nedrykkssumpen, og har begynt å kunne puste litt lettere igjen.

Under Rafa Benitez' ledelse har laget gjort en svært sterk sesong med dårlige forutsetninger, lite penger og lave forventninger. Faktisk har noen ment at spanjolen fortjener tittelen for årets manager i Premier League på grunn av hva han fått ut av begrensede Newcastle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer