Historisk Drammen-gull

- Årets mål er nådd!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frode Hagen var misunnelig på dem som hadde NM-gull i håndball. Lørdag sikret han seg sitt eget da Drammen knuste Fyllingen 33-24.

Veteranen var i likhet med samtlige Drammen-spillere uten NM-gull i håndball. Mulig var lørdagens finale den aller siste for kjempen med en lang proffkarriere bak seg. Og når muligheten til å sikre seg gull var til stede, skulle det ikke stå på innsatsen.

- Nei, å vinne NM var en av målene da jeg kom hjem til Norge. Det var det eneste som gjensto, og det er jo så mange andre som har det, sa Hagen til NTB etter å ha banket inn fem mål for NM-vinneren.

Sammen med Vegard Svang Strand og toppscorer Glenn Solberg dannet de EM-klare veteranene en mur i forsvar. Avgjørende for klubbens aller første NM-gull, mente DHK-trener Ole Gustav Gjekstad.

Godt forsvar

- Vi vinner kampen fordi vi er gode i forsvar. Spesielt i annen omgang. Gutta står sammen og Mathias (Kolstad Holm) står solid i mål, sa den tidligere stjernekanten, som gir seg i DHK etter inneværende sesong.

Også Fyllingen måtte gi seg etter å ha hengt med til 6-4 av favør Drammen. Muligens var det serienederlaget fra 19. desember (32-43) som begynte å melde seg. Fyllingens toppscorer Thomas Drange hang likevel ikke med hodet etter nok et braknederlag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer