Historisk flomlysløp roses

Kommet for å bli.

Lewis Hamilton er imponert. Bernie Ecclestone mener nyvinningen med å kjøre VM-runder i formel 1 i flomlys er sportens nye juvel.

Det var ikke mange negative reaksjoner etter debuten med flomlysformel i helgen. Det aller første kveldsløpet i formel 1 ble en gedigen suksess. Arrangørene får ros for å ha gjort en kjempejobb med å bygge nytt flomlysanlegg, bygge ny pitstop med pressesenter og en rekke andre fasiliteter.

Red Bulls racingsjef Christian Horner sa at banen i Singapore var fantastisk. Det sa han om selve løpet også, og han var ikke redd for å slå fast at arrangementet ville bli vanskelig å kopiere andre steder i verden.

Så å si alle er enig med ham i disse betraktningene, og det er ingen tvil om at kveldsløp i flomlys i formel 1 er noe som er kommet for å bli, men foreløpig er det bare Singapore som har dette tilbudet. Flere andre baner kommer nok etter.

(NTB)

Historisk flomlysløp roses
ROSES:
Historiens første flomlysløp gikk i går av stabelen i Singapore. Nå høster arrangementet ros fra alle kanter, og det ble uttalt at denne formen for konkurranse er sportens nye juvel. Foto: Stephanie Yeow, AFP/SCANPIX
ROSES: Historiens første flomlysløp gikk i går av stabelen i Singapore. Nå høster arrangementet ros fra alle kanter, og det ble uttalt at denne formen for konkurranse er sportens nye juvel. Foto: Stephanie Yeow, AFP/SCANPIX Vis mer