Brann - Bodø/Glimt

Historisk tap mot Bodø/Glimt

Bodø/Glimt trakk det lengste strået mot Brann på bortebane mandag kveld. Tabbeljumboen Brann gikk på sitt femte innledende tap for første gang i klubbens historie.

HISTORISK: Bodø/Glimt trakk det lengste strået mot Brann på bortebane mandag kveld. Tabbeljumboen Brann gikk på sitt femte innledende tap for første gang i klubbens historie. Video: Fotball Media. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brann - Bodø/Glimt 1 - 2 (2 - 1)

I kampens andre omgang var det først Sondre Brunstad som var nære ved å sette kampens første mål.

Men som i første omgang sto tverrliggeren i veien for gjestene.

Like etter sørget likevel landslagsspiller Patrick Berg for kampens første mål da han fri og frank klemte til på direkten og sendte bortelaget i ledelsen.

Tabelljumboen Brann som sårt trengte poeng i kveldens oppgjør, øynet håp om det da Daouda Bamba kontret på en Glimt-kontring. Alene med keeper satt han målet som ga håp om ettpoenger de gjerne skulle hatt.

Men så satt Erik Botheim seiersmålet da ha scoret sitt fjerde mål på rad i antall kamper spilt. Og sørget for seier til bortelaget.

- Veldig deilig. Jeg har et sinnssykt kick inni meg nå, sier Botheim til TV Norge etter kampen.

Flere store målsjanser

Selv om Bodø/Glimt var mest på ballen i første de minuttene var det hjemmelaget som fikk kampens første målsjanse.

For etter en nydelig pasning fra Moonga Simba prøvde Petter Strand å sette ballen i hjørnet fra femmeteren. Men russiske Nikita Khajkin kom ut og redet forsøket.

Noen drøye minutter seinere var Bodø/Glimt og Ulrik Saltnes nære, så nære. Men Brann var på igjen da Kasper Stavnes fikk ballen på hjørnet av femmeteren, men forsøket på å løfte ballen forbi russeren funket ikke.

Nærmest var bortelaget da Ola Solbakken satt en kanonkule i tverrliggeren fra 16-meteren, kort tid etter.

- Ikke bra nok i det hele tatt. Det blir for mye enkle brudd, og enkle sjanser, sier Solbakken til TV Norge etter kampen.

Det sto 0-0 på Brann Stadion til pause, etter en første omgang med sjanser i fleng.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer