FAN: Ottmar Hitzfeld er stor tilhenger av Jürgen Klopp. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FAN: Ottmar Hitzfeld er stor tilhenger av Jürgen Klopp. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Hitzfeld: - Liverpool vinner serien under Klopp

Trenerlegenden Ottmar Hitzfeld er overbevist om at landsmannen Jürgen Klopp kommer til å lede Liverpool til Premier League-triumf før eller senere.

Hitzfeld (68), som ledet Borussia Dortmund og Bayern München til en rekke titler i løpet av trenerkarrieren, er stor tilhenger av Klopp (50).

- Jürgen Klopp er en av verdens beste trenere. Han kommer til å bli mester i England før eller siden, det er jeg overbevist om. Han er i ferd med å bygge noe med Liverpool, sier Hitzfeld, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Liverpool har ikke vunnet serien på over 27 år, men Hitzfeld mener Klopp har kvalitetene som trengs for å bringe gullet tilbake til Anfield.

- Han er en motivator. Klopp er fantastisk reklame for tyske trenere, sier Hitzfeld.

Klopp har kontrakt med Merseyside-klubben til 2022. Han har antydet at Liverpool-jobben kan være hans siste i treneryrket, men Hitzfeld tror ikke det. Klopp vil være en framtidig trenerkandidat for Bayern, mener 68-åringen.

- Jürgen Klopp hører til blant kandidatene (som kan trene Bayern). Han kjenner Bundesliga, han har vunnet seriegull der tidligere (med Dortmund). Jeg tror han kommer til å bli Bayern-trener en gang, sier Hitzfeld, som ga seg som trener etter at han ledet Sveits i 2014-VM.

(©NTB)