SPØKEFULL: Egil Olsen, her fra gårsdagens pressetreff, mener pressen ikke forstår humoren hans.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SPØKEFULL: Egil Olsen, her fra gårsdagens pressetreff, mener pressen ikke forstår humoren hans. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

- Hiv våre nye landsmenn inn her

Drillo har oppskriften for et fullsatt Ullevaal.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): I går sa Egil Drillo Olsen i en spøkefull tone at han ga blanke blaffen i om det kom fem tilskuere på landskampen mot Albania fredag, så lenge Norge vant kampen.

Underforstått: Drillo bruker bare tid og energi på de tingene han kan gjøre noe med, som det å vinne fotballkamper og kvalifisere seg til Brasil-VM.

- Dere eier jo ikke humor, smilte Drillo da han oppklarte det hele på dagens pressetreff. For selvsagt syns han det er best med et fullsatt stadion når Norge spiller kamper.

Forslag
Det at Norges Fotballforbund bare har solgt rundt 10 000 billetter til denne viktige kvalikkampen, og at landslagets publikumstekke henges ut som en fiasko i svensk presse er selvfølgelig dumt. Men ikke noe sjefen sjøl bruker kalorier på.

For fredagens påskestart får verken Drillo eller Fotballforbundet gjort noe med. Ikke minusgradene heller. Derimot serverte Drillo et løsningsforslag på de tomme setene på dagens pressetreff.

- Jeg fikk et forslag her tidligere i dag. Våre nye landsmenn drar jo ikke på påskeferie. Hiv dem inn her, smilte landslagssjefen.

Sannsynligvis spøkte han i dag igjen.

Dusjpasning
Uavhengig om Drillo får dratt med seg nye supportere inn i landslagsvarmen på Ullevaal fredag, er det som kjent på banen han har best kunnskap om hvordan ting skal løses.

Drillo regner med at Albania legger seg lavt på Ullevaal. Balltempo og retning er stikkord for å vinne kampen.

- Det er forbudt å spille ballen på tvers til en spiller som har mindre rom enn deg selv. Det er omtrent en gå-i-dusjen-pasning, fastslår Drillo.

Laget tar han ut etter morgendagens landslagstrening.