Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hjalp ikke med nye VIF-stjerner

To nye amerikanere klarte ikke å sikre VIF-seier mot Frisk Asker. Tross eliteseriens beste stall sliter Oslo-laget på sjetteplass.

JORDAL AMFI (Dagbladet): Vålerenga har seks spillere i den norske landslagstroppen som spiller OL-kvalifisering i Stavanger neste helg. Frisk Asker er de eneste som kommer i nærheten med sine tre, mens Storhamar stiller med sin svensk-norske keeper Jonas Norgren.

Og med NHL-spillerne Scott Hartnell og Travis Brigley på plass, har utvilsomt Vålerenga Eliteseriens beste stall. Men i går holdt ikke det hjemme mot Frisk.

Bortelaget vant 6- 5, og det er ingen tvil om hvor skoen trykker.

-  Det er ikke mange lag som slipper inn seks mål på hjemmebane, sier Anders Myrvold til Dagbladet.

-  Da vinner du i alle fall ikke.

For mens Hartnell og Brigley viste at de kommer til å bli svært gode framover på banen, er det bakover Vålerenga sliter. 46 baklengsmål er det blitt på 14 kamper, og det med tre landslagsbacker og fjorårets landslagsmålvakt.

-  Det er absolutt ikke bra nok. Vi har trolig det beste laget nå, og nå må vi snart komme i gang og vinne kamper, mener Myrvold.

Trener og sportssjef Knut Jørgen Stubdal mener det fortsatt ikke er grunn til panikk. Og utelukker ikke ytterligere forsterkninger.

-  Nå regner jeg med at de andre klubbene også kommer til å forsterke. Vi lukker ikke døra før fristen går ut 31.desember, sier Stubdal, som var godt fornøyd med sine to amerikanske forsterkninger.

Travis Brigley mener han og Hartnell vil bli bedre etter hvert.

INGEN GOD DEBUT: NHL-stjernen Travis Brigley (t.h.) hadde ingen god første kamp i VIF-trøya.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media