Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hjelde utvist i Forest-tap

Mens Myhre og Sunderland bare klarte uavgjort.

Jon Olav Hjelde avsluttet en tung ettermiddag for laget da han i det 88. minutt fikk direkte rødt kort for å ha sparket Cardiff-spilleren Cameron Jerome i ansiktet i en duell.

Med seier ville Nottingham vært a poeng med Cardiff som er på rett side av nedrykksstreken. I stedet er det seks poeng fram til trygg grunn. Graham Kavanagh og Peter Thorne (2) scoret målene.

I motsatt ende av tabellen ble det et nytt skuffende resultat for Thomas Myhre og hans Sunderland da Gillingham - som er under streken sammen med Nottingham og Rotherham - greide 1-1 på Stadium of Light.

Darius Henderson, som spilte for Sunderland forrige sesong, nikket inn gjestenes ledermål bak Myhre etter et snaut kvarter. Chris Brown utlignet kort etter, men vinnermålet kom aldri.

To dager etter 2-3-tapet mot Preston betyr det at Sunderland tapte nytt terreng i tetstriden. Ipswich, som vant 2-1 over Plymouth, leder nå fem poeng foran Wigan (som spiller tirsdag) og Sunderland.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media