Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hjelmeset ferdig som landslagstrener

Blir trener på Skigymnaset.

FERDIG: Roar Hjelmeset er nå offisielt ferdig som landslagstrener. Foto: Bjørn Langsem
FERDIG: Roar Hjelmeset er nå offisielt ferdig som landslagstrener. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

(Dagbladet): I dag ble det klart at Roar Hjelmeset ikke fortsetter som trener for langrennskvinnene.

- Jeg er glad for å ha fått mulighet til å jobbe over ti år i et spennende konkurranse- og forbedringsmiljø, og kommer selvsagt til å savne alle gode kollegaer i Skiforbundet. Ikke minst vil jeg savne løperne jeg har fulgt tett over mange år. Jeg er svært takknemlig for å hatt mulighet til å være med på deres fantastiske utvikling fra juniornivå og til å oppleve at de tar sine første worldcupseire og mesterskapsmedaljer, sier Hjelmeset til Skiforbundet sine nettsider.

Nå reiser 40-åringen tilbake til Hovden, der han startet sin trenerkarriere. På Hovden skal han være trener på Skigymnaset.

- At Roar nå ønsker å reise tilbake til Hovden med fokus på mindre reising og mer tid til jobb og familie, er et valg jeg har stor forståelse for, sier landslagssjef Vidar Løfshus

Hjelmeset har vært trener for langrennskvinnene i to år. I fjorårets ski-VM tok Norge gull i samtlige seks øvelser. I årets OL endte det med medaljer i alle de seks øvelsene, blant dem tre gull.

Dagbladet oppdaterer saken!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media