Hjelmesets Kollen-drøm kan bli knust

- Hadde vært veldig kjekt å få avslutte karrieren med det løpet.

INGEN GARANTIER: Odd-Bjørn Hjelmeset (40) vil sette karrierepunktum med ei siste Kollen-femmil, men får ingen garantier fra mannen som tar ut laget. Foto: Arnt E. Folvik
INGEN GARANTIER: Odd-Bjørn Hjelmeset (40) vil sette karrierepunktum med ei siste Kollen-femmil, men får ingen garantier fra mannen som tar ut laget. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Odd-Bjørn Hjelmeset (40) vil sette karrierepunktum med ei siste Kollen-femmil, men får ingen garantier fra mannen som tar ut laget.

- Jeg hørte på radioen her om dagen at jeg hadde lagt opp. Men det har jeg aldri sagt noe om selv, sier Hjelmeset til Dagbladet.

Derimot har han en plan om å gjøre det når denne vinteren er over. Men først håper han å få med seg Kollen-femmila en siste gang.

- Det er det jeg trener for. Det er målet. Det hadde vært veldig kjekt å få avslutte karrieren med det løpet, erkjenner Hjelmeset.

Ligger dårlig an Kollen-vinneren fra 2007 får imidlertid ingen garantier av landslagssjef Vidar Løfshus, som skal velge ut de 18 norske herreløperne til rennet lørdag 11. mars.

- Han er ikke utelukket. Men i øyeblikket ligger han dårlig an, fastslår Løfshus overfor Dagbladet.

- Hva skal til for at han blir tatt ut?

- Han må begynne å gå noen skirenn. Han burde ha gått norgescup i Trondheim for tre uker siden, og han bør definitivt vise seg fram på Gålå til helga. Vi tar ikke ut noen bare på gamle meritter, klargjør Løfshus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer