Hjelmhaug senket Molde

Endelig traff Ole Hjelmhaug på frispark. Det ga 4-3 og Bryne-seier i serien for første gang siden mai.

- Jeg er fornøyd med frisparkene. Det er alltid kjekt å score. Folk begynner vel å bli lei av at jeg ikke scorer når jeg tar så mange frispark, men det var deilig å se dem gå inn, sier Hjemlhaug til NTB.

For det begynte grusomt for hjemmelaget. Keeper Roger Eskeland måtte i nota for å hente ballen to ganger i løpet av de første sju minuttene. Begge ganger på straffespark, henholdsvis fra Magne Hoseth og Karl Oskar Fjørtoft.

Likevel klarte bunnlaget å slå tilbake. Nyinnleide Marcus Andreasson spilte sin første kamp på tre måneder, men reduserte med hodet etter snaue halvtimen.

Deretter utnyttet Peter Olofsson en Molde-tabbe for å utligne. At Thomas Mork sørget for borteledelse før hvilen, så ikke ut til å affektere Bryne.

Hjelmhaug satte inn 3-3 bare minuttet etter pausen, og sørget for matchvinnermålet på overtid. Da hadde Bryne presset og presset.

- Jeg er utrolig fornøyd, men jeg hadde hele tiden troen på tre poeng. Dette gir selvtillit før møtet med Rosenborg i neste kamp, sa Bryne-trener Reine Almquist.

Landsmannen Gunder Bengtsson var svært ordknapp etter tapet for eliteseriens bunnlag.

- Bryne var flinke, og jobbet hardt. De utnyttet feilene vi gjorde. Men jeg er ikke fornøyd med mine egne, sa Bengtsson.

(NTB)