Hjelp Hareide med laget mot Tyrkia

Ta ut de 11 du mener fortjener å starte.

Se alternativene og velg din lagoppstilling nederst i saken!

FRANKFURT (Dagbladet.no): Åge Hareide pleier vanligvis å annonsere startoppstillingen dagen før kamp. Før møtet med Tyrkia holder han derimot kortene tett til brystet.

Med tap i morgen er våre beste menn trolig ute av kampen om en EM-plass.- Jeg gir ikke laget før på kampdagen. Tyrkia er ekstremt flinke til å tilpasse seg, forklarte landslagssjefen på gårsdagens trening.

Et av de store spørsmålene er om Hareide våger å bruke Daniel Fredheim Holm, enten på venstrekanten, der Morten Gamst Pedersen er suspendert, eller på spissplass sammen med John Carew.

- Jeg blir ikke skremt. Det er bare moro å spille kamper som betyr noe, sa han til Dagbladet.no i går.

I dag skriver Adresseavisa at også Thorstein Helstad er en meget aktuell mann til å starte, enten som venstrekant eller spiss.

- Han er helt klart diskutert. Det er mange gode argumenter for at han er aktuell. Og det gjelder på flere plasser, sier Hareide-assistent Ola By Rise.

I forsvaret tyder mye på at Hareide vil fortsette med de fire som spilte mot Bosnia - Jarl André Storbæk, Brede Hangeland, Erik Hagen og John Arne Riise.

SKEPTISK TIL JOHNSEN? Åge Hareide trenger en ny mann inn på venstresida, enten en back eller ving. Hvem synes du han skal velge? Foto: Scanpix
SKEPTISK TIL JOHNSEN? Åge Hareide trenger en ny mann inn på venstresida, enten en back eller ving. Hvem synes du han skal velge? Foto: Scanpix Vis mer

Å flytte Riise fram på venstrekanten og sette inn Marius Johnsen i forsvar virker han skeptisk til.

- Den konstellasjonen har vi hatt før, og det gikk ikke så bra, sa han i går.

I etterkant av Bosnia-kampen har Dagbladet.nos lesere diskutert heftig hvem som bør spille. Nå har du sjansen til å ta ut de 11 spillerne du mener bør få sjansen, og vrake dem du synes fortjener det.

Dagbladet.no er på plass på dagens trening i Tyskland og vil presentere folkets ellever kl. 14.30 for landslaget.

Hjelp Hareide med laget mot Tyrkia
RETT MANN? Thorstein Helstad er aktuell både som venstrekant og spiss. Vil du ha Brann-spissen på laget? Lag din ellever under!