- Hjelp oss i VM, Gro!

ÅRÅSEN (Dagbladet): VM-kvalifisering Norge-England 2-0. - Nå kan det bli vanskelig å legge opp, innrømmer Gro Espeseth (25) etter gårsdagens to målgivende cornere som sendte fotballjentene til VM-sluttspillet i USA 19. juni til 10. juli neste år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De ordene er rene musikken for resten av jentene på kvinnelandslaget. Alle håper Gro fortsetter til VM-sluttspillet. - Du kan ikke gi deg nå, sier både storscorer Marianne Pettersen, landslagsveteran Linda Medalen og trener Per Høgmo.

- Jeg håper virkelig at Gro fortsetter med landslagsfotballen. Hun er både rutinert, sikker og flink til å pushe opp oss andre på laget, sier Marianne Pettersen etter at Norge var kvalifisert som en av 16 VM-nasjoner.

Strekker seg langt

Gro Espeseth (92 landskamper) ble overtalt til å spille gårsdagens landskamp grunnet alle skadene i laget. Egentlig la hun landslagsfotballen på hylla etter 0-1 tapet mot Tyskland 6. november i fjor.

- Det var gøy å spille landskamp igjen. Om det blir satsing videre, vet jeg ikke i dag. Først må jeg diskutere med samboeren min (Rune Larsen) og resten av familien. Jeg er vernepleierstudent, og har ikke lenger tid til 12 treningsøkter ukentlig. Ei treningsøkt daglig er grensa, sier Gro Espeseth, som venter til etter sesongslutt med å bestemme seg.

Landslagstrener Per Høgmo vil strekke seg langt for å få Gro til å fortsette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer