- Hjelp

SOLDIER HOLLOW (Dagbladet): Liv Grete Skjelbreid Poirée (27) vet at hun går til OL-start i kveld med et digert favorittstempel på seg, og den norske yndlingen innrømmer at hun er litt nervøs nå rett før det braker løs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er litt sånn; Hjelp, nå starter det. Det er jo dette jeg har jobbet mot i så lang tid nå. De siste ukene har gått veldig raskt, og det er litt rart å tenke på at om ei uke er det over.

- Men samtidig er jeg også glad for at jeg er litt nervøs nå. Det gjør at jeg skjerper meg ekstra, sa Liv Grete Skjelbreid Poirée til Dagbladet etter den siste treningsøkta foran kveldens 15 kilometer skiskyting her i den idylliske fjellandsbyen Soldier Hollow ved Wasatchfjellpasset.

Bra skyting

Skytingen blir spesielt viktig i kveld ettersom hver bom gir ett minutts tillegg i tida. Derfor terpet 27-åringen fra Hålandsdalen ekstra mye på standplass i går.

Liv Grete gjennomførte 12 skyteserier og var godt fornøyd med uttellingen.

- De to første seriene var jeg ikke fornøyd med, men så gikk det bedre og bedre. De ti siste var bra, og det føles som om jeg er der jeg skal være, oppsummerer Liv Grete.

Taktikken i løypa er også klar:

- Det er ei krevende løype. For ikke å komme inn i en dårlig rytme og bruke energien galt er det viktig å komme riktig inn i de mange svingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer