Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hjelpeløs Iversen slapp inn fire mot Tufte

Espen Johnsen toppscorer da nerdene ble slått 8-4

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg - Tufte 8-4.

(Dagbladet.no): Seriemester Rosenborg har vært et slaktoffer i Royal League de siste ukene, men måtte finne seg i et ørlite favorittstempel mot de grønnkledde nerdene fra Tufte i kveld.

Over 12 000 forventingsfulle trønderne hadde møtt opp på Lerkendal, og fikk blant annet se «sila» Iversen innta plassen mellom stengene.

Det utnyttet Tufte utnyttet til fulle, melder adressa.no.

Iversen måtte hente ballen ut av nettet hele fire ganger i en kamp hvor Rosenborg til slutt slet seg til en 8-4-seier.

Også Espen Johnsen, som skal stå i mål for Strømsgodset neste sesong, fikk prøvd seg i en hittil ukjent rolle. Johnsen er ikke akkurat kjent for å være eminent med føttene, men mot Tufte framsto selv han som en teknisk ballvirtuos og satte inn både 1-0 og 2-0 for Rosenborg.

Seriemesterne ledet 3-0 før Tufte slo tilbake etter scoring fra Thor Joachim Haga. En annen av Tufte-nerdene, Pål David Blakely, synes det var stort å returnere til Trondheim etter sju år som student ved NTNU. Faget han studerte? Matte, såklart.

- Jeg har vært på Lerkendal en gang tidligere, som tilskuer. Men det var mye kjekkere å være på banen, sier en for anledningen bartebefengt Blakely til adressa.no.

SILA Steffen Iversen vikarierte som keeper da RBK slo Tufte 8-4. Iversen slapp inn fire mål, men det er uvisst om han klarte å dra av Tuftes Thor Joachim Haga ved denne anledningen. Foto: SCANPIX
SILA Steffen Iversen vikarierte som keeper da RBK slo Tufte 8-4. Iversen slapp inn fire mål, men det er uvisst om han klarte å dra av Tuftes Thor Joachim Haga ved denne anledningen. Foto: SCANPIX Vis mer

Han deppet overhodet ikke etter tapet, og så i stedet fram til den påfølgende pølsebanketten.

- Nå blir det pølser med RBK-spillerne. Og øl. Så får vi se om det blir en bytur etter det, sier han.

image: Hjelpeløs Iversen slapp inn fire mot Tufte
<B>SE LIKHETEN</B>: Lars Olav Karlsen mangler bare skjegget.
<B>TUFTE-JUBEL</B> Thor Joachim Haga har nettopp redusert til 1-3 mot Rosenborg, og jubler hemningsløst.
Hele Norges coronakart