Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hjelper skadd konkurrent

Russeren Valerij Kobelev skadet seg stygt i vinterens skiflygingsrenn i Planica og har pådratt seg alvorlige skader. Nå kan han få økonomisk hjelp av sine konkurrenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Franske Nicolas Dessum har sendt brev til alle verdenscuphopperne der han ber dem bidra med penger for å hjelpe den uheldige russeren.

- Dette er et meget positivt tiltak, og selvfølgelig vil jeg støtte, sier Espen Bredesen til NTB. - Dette er noe som kan skje alle.

Dessum skriver dette i sitt brev:

«Vi nyter nå ferien og koser oss sammen med våre familier. Men ikke alle er like heldige som oss. Situasjonen for vår gode hoppkollega Valerij Kobelev er fortsatt kritisk, og jeg vil gjerne at vi alle viser vår sympati for ham», skriver Dessum i sin oppfordring til hoppere, trenere og ledere.

Han ønsker å starte et fond for å hjelpe Kobelev, og Bredesen regner med at hoppkollegene i Norge kommer til å støtte oppe.

(NTB)