Hjem for å handle

BRATISLAVA (Dagbladet): Med nok en spennende og krevende Mesterliga-høst i sikte, er Rosenborg på jakt etter nye spillere som kan styrke troppen.

- Vi jobber med saken, sier RBK-direktør Rune Bratseth til Dagbladet.

Han mener at de med 3- 3 på bortebane har et ypperlig utgangspunkt foran returoppgjøret mot Inter Bratislava i Trondheim 22. august.

- Det ser greit ut, men det skal jo spilles først, smiler RBK-direktøren.

Fristen for å melde på nye spillere til Champions League er 31. august, men Bratseth gjør det klart at de ikke vil vente med spillerjakten til etter returkampen.

- Vi ser kontinuerlig på dette, men tida får vise om det blir noen handel. Hvis det skjer, kan det like gjerne skje før returen som etter.

Rune Bratseth sier at Rosenborg har flere spillere i kikkerten, og at det kan bli snakk om å kjøpe én, eller maksimalt to.

- Det er noen spillere vi jobber mer seriøst med, men jeg ønsker ikke å kommentere navn, sier Bratseth.

Etter onsdagens oppgjør i Bratislava, har det vært satt fokus på svakheter i Rosenborgs forsvarsrekke. Det er grunn til å tro at klubben er interessert i å kjøpe en ny høyreback. Bent Inge Johnsen har også selv gitt uttrykk for at han ikke trives helt i denne rollen.

- Bent Inge er en god spiller som bidrar med mye. Han har pasningsfot og styrke i lufta, men det er ingen grunn til å legge skjul på at han ikke er en evig høyreback, sier Ola By Rise.