Hjem i natt

ULLEVAAL (Dagbladet): Seint i går kveld fikk Torgeir Bjarmann dra hjem fra Ullevål sykehus. Han brakk kinnbeinet i en duell etter 66 minutter av den knallharde kampen mot Vålerenga, men operasjonen ble utsatt fordi kirurgen var opptatt med en annen pasient.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Smilende, fortsatt i LSK-drakt, men temmelig groggy satte Bjarmann seg inn i svigerfar Jan Ola Buers Mercedes for å dra hjem til Lillestrøm rundt 22.30 i går kveld. Kirurgen rakk ikke å operere Bjarmann i går, men ga LSK-veteranen på 34 år beskjed om å møte på nytt klokka 07.00 i dag tidlig for ny undersøkelse. Trolig må operasjonen utsettes fire- fem dager til hevelsen har gått ned. Ifølge LSKs fysioterapeut Terje Braathen mister han uansett de fem siste seriekampene i Lillestrøms kamp for å unngå nedrykk.

Bjarmann orket ikke å snakke noe særlig i går kveld på grunn av smertene i ansiktet. Gårsdagens kamp kan ha vært det siste Torgeir Bjarmann gjorde på en norsk bane, men Bjarmann svarte nå slik på spørsmål om han kommer tilbake neste sesong:

- Det er meninga det.

Mer ståltråd

Hardhausen Torgeir Bjarmann tåler det meste. Men det ble knockout i den reine duellen med Erik Hagen og hans egen lagkamerat Rikhardur Dadason. Blødende fra ansiktet med brukket venstre kinnbein ble han hjulpet av banen av LSKs fysioterapeut Terje Braathen.

- Torgeir var bevisstløs, og ble ikke klar igjen før etter noen minutter i garderoben, sier Braathen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer