Hjem i rullestol

Tom Stiansen vred seg i smerter etter fallet i gårsdagens storslalåm. - Nå er beinet gipset, men jeg vet ennå ikke hva som er galt, sier Stiansen til Dagbladet.

Stiansen fjerdeplass i verdenscuprennet i Madonna for en uke siden var et tegn på at han var på vei tilbake. Nå frykter han et langt skadeavbrekk etter fallet i italienske Alta Badia.

- Først var det bare kneet som var vondt. Men da jeg fikk av meg støvelen, merket jeg store smerter på baksiden av leggen.

- Nå håper jeg at akillesen bare har fått en rift - og ikke er røket, sier Tom Stiansen til Dagbladet.

Var på gang

- Dette passet dårlig nå som formen var i anmarsj, men jeg er samtidig glad for at det skjedde etter fjerdeplassen i Madonna. Det er greit å ha den plasseringen i bakhodet når jeg skal trene meg tilbake. Uansett så kommer jo alltid sånne skader ubeleilig, sier en optimistisk Stiansen.

Undersøkes i dag

Det var midtveis i 1. omgang at det skar seg for Stiansen.

- Jeg fikk et slag i skia, mistet kontrollen og nærmet meg sikkerhetsnettet styggfort. Akkurat da fikk jeg en litt guffen følelse i magen.

Stiansen skal undersøkes av landslagslege Arne Kristian Aune i dag. Da får vår tidligere slalåmverdensmester svar på hva som er galt.

TO SKADDE ALPINISTER Tom Stiansen og Kristine Kristiansen ankom Gardermoen sint i går kveld,