Hjem til mamma

LONDON (Dagbladet): Etter to lange døgn i London, blant annet sammen med Eirik Bakke og Steffen Iversen, var det en sliten John Carew vi møtte i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg tar overgangen helt med ro, mer kan jeg ikke si. Sa Carew som reiste til Norge, for å svippe innom mamma.

- Ting må være helt perfekt for meg, og jo det var mange ting i Fulham som var bra, men det var noe som ikke var det også. Nå tar jeg dette helt med ro, jeg har gjort mitt så lenge og så får vi se hva som skjer mellom klubbene. Jeg har det jo veldig bra i Valencia også, sa John Carew da vi traff ham på Heathrow flyplassen i går ettermiddag. Hans agent for økonomiske spørsmål, Per A. Flod, hadde tatt et fly før på dagen. Vi trodde John skulle ta turen ned til varmere strøk ettersom han kom til terminal 2 der det spanske flyselskapet Iberia holder skranke.

Iberia-maskinen 4151 hadde da også avgang 16.50 engelsk tid med kurs for Valencia, og

Carew kom ruslende cirka halvannen time før avgang for å hente ut billetten. Han reiste meget lett, en liten ryggsekk var alt han hadde med seg av bagasje.

Fintet oss ut oss ut

Der og da trodde v i han skulle ned til Spania, men John fintet oss ut ved å hente Iberia-billetten og så forsvinne i mengden på Heathrow. Med kurs for en annen terminal med flymaskiner retning Norge.

- Jeg har kvelden off, og det er ikke trening med Valencia før tirsdag kveld, sa Carew som altså valgte å ta en svipptur innom Norge for å besøke mamma hjemme på Lørenskog. God proffgutt.

- Blir du Fulham-spiller John?

- Det er for tidlig å si noe om, egentlig kan jeg ikke si noe mer om denne saken nå. Jeg føler meg rimelig ferdig med dette akkurat nå, sa John som hadde brukt natta før til å hygge seg ute i London sammen med Eirik Bakke og Steffen Iversen.

Eier byen

- Eirik tok flyet ned fra Leeds og vi måtte jo være med Steffen uten, han sa jo han eide byen. Vi hadde en hyggelig kveld sammen, sa John og smilte og lo som vanlig, helt avslappet i en kort skinnejakke, genser og olabukse. Unge proffer drasser ikke med seg for mye da de skal ut på tur.

I sk rivende stund ser det ikke ut til at det blir noen overgang for Carew, men han har gjort seg bemerket i engelsk presse.

Sky sports hadde eget team ute på Heathrow, og samme tv-selskap har også prøvd å fotfølge ham hele denne helga.

Kanskje agent Flod og Carew har brukt samme taktikk som det John Arne Riise gjorde før han gikk til Liverpool. Han fikk også Fulham på kroken, dette var jo bra et utstillingsvindu for England, men samtidig sier representanter for Valencia at Carew skal selges.

Sliten

John Carew var sliten og lei da Dagbladet møtte ham på Gardermoen litt over klokka ni i går kveld.

- Jeg har ikke sovet på to dager. Nå skal jeg hjem og besøke mora mi, sa Carew før han forsvant i minibanken for å ta ut norske kroner. Deretter gikk han innom en kiosk for å handle Dagbladet, før han tok følge med to kompiser ut av terminalbygget.

Tirsdag bærer det tilbake til Spania og Valencia etter mye Fulham-mas hele helga.

- Det æ'kke noe nytt, avsluttet denne helgas mest omtalte fotballspiller i Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer