Hjem til Stabæk

- Slik det ser ut nå reiser jeg hjem til Stabæk og er klar etter EM. Du kan jo hilse Jon Knutsen å si at han får konkurranse om keeperplassen, sier Frode Olsen til Dagbladet.

Hilsenen fra Sevilla mobil-falt fem minutter etter at den norske landslagskeeperen i går kveld hadde fortalt sin spanske klubbpresident at det tilbudet som lå bordet - og som er Sevillas absolutt siste - er for tynt.

- Jeg sa det til han, sier Frode Olsen. - Jeg sa at jeg kunne si nei der og da. Men så ble vi enige om at jeg skal tenke på det og svare til mandag. Uten at jeg tror en tenkepause vil forandre noe som helst.

For to uker siden fikk Frode Olsen det siste tilbudet fra Sevilla. Han sa nei og sendte en personlig lønnsoppjustering i retur til klubbsjefene. Som de møttes for å snakke om i går kveld. Med det resultatet at de er like uenige.

EM gir muligheter

Hvilket betyr at Frode Olsen per dato står uten noen andre tilbud. Av det lukter det syltynn agentjobbing. Og derfor vurderer den utleide et skifte. Samtidig som han håper EM kan åpne for nye muligheter.

Vil ha mer

- Problemet mitt i forhold til Sevilla er at jeg liker meg så forbasket godt her. Det sa jeg også til presidenten. Men så lenge de ikke er villige til å betale det jeg ønsker kan jeg ikke være her.

- Sjøl om lønna er bedre enn i Stabæk vil jeg ha mer igjen hvis jeg skal spille ute.