Hjemme verst

FFK har til gode å vinne hjemme. Men i dag holdt de i alle fall nullen.

(Dagbladet.no): Fredrikstad - Viking 0-0. Det lukter mer og mer nedrykk i plankebyen etter en målløs kamp mot Viking i dag. For Stavanger-laget ble det en ny bekreftelse på at sesongen trolig blir en sesong som middelhavsfarer.

- Vi var det førende laget, og burde vunnet. Men vi var for unøyaktige i angrepsspillet, konstaterte FFK-trener Knut Thorbjørn Eggen.

Noe bra var det uansett å ta med seg fra dagens kamp: Laget holdt nullen. Det har ikke skjedd før i år på eget gras. Men i den andre enden var det ikke like mye å glede seg over.

- Det er litt typisk at vi ikke klarte å score nå, sier spiss Markus Ringberg til NTB.

Svensken hadde selv en kjememulighet til å sikre tre poeng.

- Det ergrer meg fortsatt, sa han etterpå.

Også Brian West og Simen Brenne hadde gode sjanser for Fredrikstad. Men enten gikk det utenfor eller så sto en god Frode Olsen i veien.

Viking-laget håpet at noe var på gang etter seier mot Brann sist, men i dag var det en ny middels dag på jobben. Gjestene skal være glad det ble poeng i det hele tatt mot dumpekandidaten fra Østfold.

MÅLLØS: Da Fredrikstad endelig holdt nullen på hjemmebane, klarte ikke Markus Ringberg og co. å score i den andre enden. Foto: Scanpix
MÅLLØS: Da Fredrikstad endelig holdt nullen på hjemmebane, klarte ikke Markus Ringberg og co. å score i den andre enden. Foto: Scanpix Vis mer

- Vi bør være best fornøyd med ett poeng, sier stopper Frode Hansen til NTB.