Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hjemmetap for Rangers og Zucca

Verken Mats Zuccarello eller noen av lagkameratene fikk nettkjenning da New York Rangers tapte 0–3 hjemme mot Winnipeg Jets.

TAP: Mats Zuccarello og Rangers tapte på hjemmebane. Patrik Laine sørget for samtlige mål da Jets slo Rangers 3–0. Foto: Kathy Willens / AP / NTB scanpix
TAP: Mats Zuccarello og Rangers tapte på hjemmebane. Patrik Laine sørget for samtlige mål da Jets slo Rangers 3–0. Foto: Kathy Willens / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter tre borteseiere på rad i Canada, snudde lykken da Rangers vendte hjem til Madison Square Garden tirsdag. Men det hjalp ikke at motstanderen også denne gangen var et canadisk lag; Winnipeg Jets ble for sterke for vertene på Manhattan.

Winnipegs Patrik Laine var den som hadde størst grunn til smile da kampen var over. Med en scoring i hvert periode, ble det hat-trick på finnen, som egenhendig sto for samtlige av kampens mål.

Mats Zuccarello fikk 18 minutter på isen denne gangen. I løpet av den tiden hadde han to skudd på mål, men altså uten uttelling.

– Jeg skulle ha scoret. Vi hadde hatt en mulighet hvis jeg hadde scoret, men jeg gjorde ikke det. Jeg vet at jeg ikke er en bra målscorer, men sånne sjanser skal gå inn. Det er tøft, sier Zuccarello til VG i garderoben etterpå. Nordmannen, som fortsatt er i Rangers etter at overgangsvinduet i NHL nylig ble lukket, erkjenner at han ikke har vært veldig god denne sesongen.

– Det har vært litt utenomsportslige ting rundt laget, med alt det som har skjedd. Det har gitt litt dårlig energi som har ødelagt noe. Så dette er ikke min beste sesong, selv om den er helt ok. Jeg har vært litt for ujevn.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!