Hjemsendt av B-gjengen

Var det oppvask i Italia i går, blir det offenlig storengjøring i Tyskland i dag. Ingen kan leve med dette bildet - tyskernes endelige nederlag for Tsjekkias B-gjeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

LISBOA (Dagbladet): Noen prøvde seg med stakkars Tyskland i går kveld. Det øret hørte jeg ikke på. For sjøl om tyskerne sant nok hadde sjanser i fleng til å få møte Sverige i kvartfinalen, og noen av dem var helt enorme også, så hadde de ikke evner.

Det er også en god grunn til å spørre - inntil det gikk opp for dem at også dette EM-gruppespillet var på vei rett i potta - om de hadde hjertet.

Kollegaer i Bild Zeitung - Tyskland største avis - dro ikke hjem etter sjokktapet på Estadio Jose Alvalade i går kveld. De dro på krigsstien.

-  Bare tre mann får godkjent - resten kan du kaste, sier min mann i Bild Zeitung.

Og det er akkurat det han ønsker å gjøre.

Kaste dem ut og få inn nye.

Völler ser tegninga

Før EM sa Tyskland-trener Rudi Völler at han ville bruke EM til å vurdere spillere og sin egen rolle med tanke på prestisje-VM i Tyskland i 2006. I går kveld sa han dette:

-  La meg si det sånn - jeg har kontrakt til etter VM 2006. Men samtidig har jeg vært så lenge i denne bransjen at jeg klarer å være realist. Så jeg vet det blir bråk og en offentlig debatt - det er helt naturlig etter det som har skjedd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer