- Hjernen nekter å akseptere det

Kobe Bryants kone åpenhjertig om følelsene etter dødsulykken som kostet mannen og datteren livet.

OMKOM: Kobe Bryant sammen med dattera Gianna som også omkom i helikopterstyrten. Foto: Stephen R. Sylvanie/USA TODAY Sports/NTB Scanpix
OMKOM: Kobe Bryant sammen med dattera Gianna som også omkom i helikopterstyrten. Foto: Stephen R. Sylvanie/USA TODAY Sports/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

26. januar omkom basketballikonet Kobe Bryant (41), dattera Gianna (13) og sju andre personer i en helikopterulykke i delstaten California.

I ettertid har Kobes kone, Vanessa Bryant, takket alle som har vist familien hennes støtte og kjærlighet i den vanskelige tida.

I går la Vanessa ut en video av dattera Gianna og mannen Kobe, hvor hun også skriver en hjerteskjærende melding. Det har ikke helt gått opp for henne at de to er borte.

«Jeg har vært motvillig til å sette ord på følelsene mine. Hjernen min nekter å akseptere at både Kobe og Gigi er borte. Jeg klarer ikke å bearbeide begge på en gang. Det er som om jeg forsøker å bearbeide at Kobe er borte, men kroppen min nekter å akseptere at min Gigi aldri vil komme tilbake til meg», skriver Vanessa Bryant på Instagram.

TÅRER: Shaquille O'Neal lot tårene strømme på da han snakket om Kobe Bryant. Video: CNN/TNT. Vis mer

- Sint

Hun sitter også igjen med andre følelser, som sinne.

«Hvorfor skal jeg være i stand til å våkne opp til en ny dag når min lille jente ikke har den muligheten?! Jeg er så sint. Hun hadde så mye liv å leve. Så innser jeg at jeg må være sterk og være der for mine tre døtre. Jeg er sint for at jeg ikke er med Kobe og Gigi, men takknemlig for at jeg har Natalia, Bianka og Capri», skriver Vanessa Bryant.

Vanessa hadde fire barn med Kobe Bryant, og ønsker å dele sine tanker med omverden «dersom det er noen der ute som har opplevd et liknende tap», som hun skriver.

Hun kommer også med sin støtte til de øvrige pårørende etter helikopterulykken.

FIRE BARN: Paret Kobe Bryantog kona Vanessa hadde fire barn sammen. Foto: AP/LM Otero/NTB Scanpix
FIRE BARN: Paret Kobe Bryantog kona Vanessa hadde fire barn sammen. Foto: AP/LM Otero/NTB Scanpix Vis mer

Årsak ikke kjent

Årsaken til ulykken er fortsatt ikke kjent, men en ny rapport utelukker motorfeil. Det opplyser USAs nasjonale transportsikkerhetsbyrå (NTSB).

Byrået opplyser videre at de fortsatt ikke kan utelukke mekaniske feil. Undersøkelsene av de brannskadde delene av motoren er fortsatt ikke avsluttet.

Det er ventet at det vil gå minst ett år før den endelige rapporten fra NTSB er klar, skriver NTB.

En offentlig minnemarkering for Kobe Bryant vil bli arrangert 24. februar i Los Angeles

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer