Hjernerystet

At Lyn utliknet på en dødball var ikke Kjetil Rekdals største problem i går kveld. Alene i garderoben var han mest opptatt av Lyn-trenernes negative forhåndsomtale av Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): - Hans Knutsen (Lyn-trener) trenger ikke å si offentlig at vi spiller gjerrig, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

- Han må gjerne mene det, men han trenger ikke gå ut i media med det. Og for meg er denne kampen et bevis på at han tar feil - det var jo vi som tok kampen til Lyns banehalvdel.

- Og så ble vi der.

Felt av to albuer

Kjetil Rekdal møtte Lyn som Dagbladet har foreslått - med seg sjøl som én av tre stoppere i en 3-5-2- formasjon - og holdt i 28 minutter på Ullevaal. To harde albuer i tinningen etter to knalltøffe dueller med Lyns Peter Markstedt sendte VIF-treneren i garderoben med hjernerystelse. Og fordi han er kvalm og svimmel da han prøvde å feste blikket på det som skjedde ute på banen, gikk Rekdal i skytteltrafikk mellom garderoben og sidelinja.

Slik mistet han også Lyns utlikning.

- Jeg sto i gangen og hørte at Lyn hadde fått corner, sier han. - Jubelen fortalte meg at de scoret. Og ja, det var fryktelig irriterende. Men jeg er enda mer irritert på Knutsen som sier at vi spiller gjerrig.

Fordi:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer