Hjertene står i Brann

Brann-fansen vil brenne cupfinalebillettene utenfor Ullevaal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Cupfinalen kun for fiffen? Si din mening

(Dagbladet.no): - Enkelte mener vi burde brenne de billettene vi har fått på et bål utenfor Ullevaal. Det skjer neppe, men vi er veldig skuffet, sier Brann Bataljonens leder, Kjell Morten Hjartøy, til Bergensavisen.

Skuffelsen bunner i antallet billetter den harde kjernen av Brann-fans er tildelt til årets cupfinale. Hjartøy hevder fansen har 516 billetter på deling, mens de ble lovet opp mot det dobbelte av Brann-ledelsen.

- Jeg ble steike forbannet da jeg fikk vite om dette. Vi får 500 billetter. Dere får høre med Brann hvor mange som går til sponsorer, sier han til BA.

Men markedssjefen i Brann har ingen sympati med sutrende supportere. Kristian Jæger er rett og slett overrasket over kritikken.

- De kjenner til fordelingen av billetter. Dette burde ikke komme som en overraskelse på dem, sier han.

Ifølge NFF har Brann fått 6745 billetter til disposisjon. Av dem har klubben altså fordelt 516 billetter videre til supporterne. Samtidig tar forbundet selv langt over halvparten av billettene.

2000 legges ut for fritt salg over telefon, mens mer enn 11 000 billetter fordeles til presse, NFFs sponsorer, og andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer