Golfverden bekymret:

- Hjertet mitt er knust

En hel golfverden, kjendiser, og venner er dypt bekymret etter at Tiger Woods ble alvorlig skadd i en bilulykke tirsdag.

Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld kom meldingen om at golfstjerna Tiger Woods er sendt til sykehus etter en bilulykke i nærheten av Los Angeles.

45-åringen pådro seg alvorlige skader i begge beina, men var ved bevissthet da nødetatene ankom stedet.

En hel golfverden, kjendiser og venner er nå dypt bekymret for Woods.

Etter at ulykken ble kjent har en rekke kjente personer tatt til sosiale medier for å dele sine meldinger til Woods.

Ber for eksen

«Ber for TW akkurat nå», skriver ekskjæresten og alpinisten Lindsey Vonn.

De to var kjærester fra 2012 til 2015, og var idrettsverdenens ubestridte stjernepar.

- Jeg føler meg dårlig. Det gjør vondt å se en av mine nærmeste venner i en ulykke. Jeg håper bare han har det bra. Jeg er bekymret for barna hans, jeg er sikker på at de sliter, sier den amerikanske proffgolfer Justin Thomas til SportsCenter.

- Hjertet mitt er knust

Golfstjerna Tiger Woods (45) er skadd i en bilulykke i nærheten av Los Angeles tirsdag morgen amerikansk tid. Det melder det lokale politiet i Los Angeles. Video: NBC. Vis mer

«Jeg så nettopp de forferdelige nyhetene om Tiger Woods. Vi vet hvor tøff du er, vi har sett det hundre ganger. Håper og ber om at du har det bra min venn», skriver proffgolfer Justin Rose.

- Hjertet mitt er knust, og jeg er sjokkert etter å ha hørt om ulykken, skriver golfstjerna Bryson DeChambeau på Twitter.

«Alle må be for Tiger Woods! Han var nettopp i en stygg bilulykke. La oss håpe han kommer seg raskt», skriver basketprofilen Earvin Magic Johnson.

«Ber for Tiger Woods»

- Vi er dypt bekymret. Vi støtter ham og ber for ham i denne vanskelige tida, skriver golflegenden Jack Nicklaus i en uttalelse fra seg selv og kona.

«Ber for Tiger Woods», skriver sangeren Cher.

«Sender mine tanker og bønner til Tiger Woods. Bli frisk snart, Champ», skriver Spurs-stjerne Gareth Bale.

«Tiger Woods er en del av Augusta National-familien, og nyheten om denne ulykken er opprørende for oss alle. Vi ber for ham, for at han kommer seg gjennom det og for familien hans i denne vanskelige tiden», sier styreformann for The Masters, Fred Ridley.

- Tragisk

«Tankene mine går til Tiger Woods. Jeg håper ikke det er så alvorlig som det ser ut», skriver fotballegende Gary Lineker.

«Alle gode tanker og vibber til Tiger Woods. Ønsker deg god og rask bedring!», skriver Norges Suzann 'Tutta' Pettersen. «God bedring, Tiger!

Du er en ekte vinner», skriver USAs tidligere president Donald Trump.

På TV-kanalen Fox News omtaler han også ulykken som «tragisk».

Politiet i Los Angeles opplyste på en pressekonferansen natt til onsdag at Tiger Woods ikke klarte å stå på egne bein da de ankom ulykkesstedet tirsdag, og at han er alvorlig skadd.

Golfstjerna var likevel ved bevissthet da nødetatene ankom stedet, og kommuniserte med dem.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer