SNAKKER UT: Keeperen Doni (i midten) ble hentet til Liverpool sommeren 2011. I går ble han solgt fra Liverpool, og i dag røper han at en hjertestans har holdt ham på sidelinja i over et halvt år. Her er han med Stewart Downing og tidligere manager Kenny Dalglish. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
SNAKKER UT: Keeperen Doni (i midten) ble hentet til Liverpool sommeren 2011. I går ble han solgt fra Liverpool, og i dag røper han at en hjertestans har holdt ham på sidelinja i over et halvt år. Her er han med Stewart Downing og tidligere manager Kenny Dalglish. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLISVis mer

Hjertet til Liverpool-keeper stoppet i 25 sekunder

Røper ukjent drama dagen etter overgang.

(Dagbladet): Den brasilianske målvakten Doni ble solgt fra Liverpool til Botafogo i går.

Nå røper keeperen et hittil ukjent drama som utspilte seg i fjor vår. Målvakten spilte for Liverpool i mai i fjor, men har ikke vært på banen siden.

I et intervju med italienske Calciomercato, forteller Doni om en hjertestans.

- Jeg endte nesten opp på «den andre siden». Jeg hadde hjertestans i 25 sekunder, sier Doni.

33-åringen spilte nesten 150 kamper for Roma før han dro til Liverpool sommeren 2011.

- Jeg har vært hos noen av de beste legene i Europa som har sett på meg. Jeg måtte ta en pause i noen måneder, sier Doni.

- Jeg vil være på sidelinja til april, og håper å være klar til spill neste år, sier han.

Ifølge Sky Sports har Doni sagt til brasilianske medier at han lenge har vært klar over at han har problemer med hjertet.

- Jeg har alltid visst at jeg har unormal hjerterytme, og jeg har vært gjennom mange tester, sier Doni.

Doni fikk fire kamper for Liverpool, og er ikke den eneste profilerte fotballspilleren som fikk hjertestans i 2012.

Bolton-spiller Fabrice Muamba kollapset på banen, men overlevde og la senere opp karrieren. Piermario Morosini fra italienske Reggina fikk hjertestans på banen og døde i april i fjor.