Mohsen Bahari er Jack Hermanssons uvurderlige hjelper

Hjørnemannen

- Det finnes ikke noe smerte!

UERSTATTELIG: Jack Hermansson mener denne mannen er helt uerstattelig. Mohsen Bahari er sjefen i hjørnet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
UERSTATTELIG: Jack Hermansson mener denne mannen er helt uerstattelig. Mohsen Bahari er sjefen i hjørnet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN (Dagbladet): Han kan mer enn å tørke svette, skylle tannbeskytteren og gi sin utøver vann mellom rundene.

Mohsen Bahari (35) er mannen som fikk Jack Hermansson (31) til å fortsette i smertehelvetet, da det så nattsvart ut i kampen mot brasilianeren Thales Leites 12. mai 2018.

Det var øyeblikket alt snudde for den beste MMA-fighteren i Norge. Etter de dramatiske sekundene i Rio har det bare gått en vei for Hermansson. Fire strake seirer og stø kurs mot verdenstoppen.

- Veldig alene

- Mohsens rolle er uerstattelig. Man er veldig alene der ute i buret. Det er godt å ha en trygghet i hjørnet, sier Jack Hermansson foran storkampen mot amerikanske Jared Cannonier (35) i København lørdag kveld.

Mohsen Bahari er sjefen i hjørnet til Jack Hermansson. Men også de to vennene og treningskameratene Kenneth Bergh og Håkon Foss er der.

- De gir meg en felles trygghet. Det er Mohsen som bestemmer. Men de to kan også komme med viktige innspill, forteller Jack Hermansson.

Ribbeinet løsnet

Vi går et og et halvt år tilbake i tid. Til Jeunesse Arena i Rio. Thales Leites ogJack Hermansson gikk inn i en tøff nedtaking. Så brutalt og hardt at et ribbein løsnet fra brystbeinet til Hermansson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer